Навигация

Contact Us

3Cinno Group Co., Ltd

Добави: 10е, Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili града, Nanshan област, Шенжен, Китай Гуангдонг, Китай.

Тел: 0086-755-86707123

E-mail: inquiry@3cinno.com

Декларация за мисията

3Cinno осветление е създадена с една революционна цел: да бъде интегриран доставчик на творчески, вдъхновяващи и адаптивни LED осветителни тела за осветление на производствени фирми във всички развлечения пазари. Ние подчертаваме персонализиране в нашата интеграция услуги, споделяне на същата цел като твоя: да направи осветление специален.

Да, осветление, впечатляващата част от шоу, или просто да се направи специален осветление шоу, не е лесна задача за всеки осветление продуцентска компания, който твърди, че доставят изключителни визуално изживяване. Защо е това? Осветление източник можете да черпят вдъхновение от е твърде трудно да се намери или твърде инат да бъде променен. Тогава как можете наистина да получите специални елементи, когато всички около теб се казва същото но не нищо?

Ние започна 3Cinno осветление отдел да ви предложим решение.

Ние не само развива творчески, гъвкав и предимно DMX-базирани осветление продукти; по-важното, ние предлагаме потребителски решения.

Ние вярваме, че дори една малка промяна на оригиналния продукт може да направи разликата. Ние вярваме, че доброто осветление продукт не само има висок стандарт за качество, той трябва да бъде този, който вдъхновява хората най-много.

Персонализиране позволява да направите промяна, помага ви настанят промяна и дори предлага възможност да доведе промяна в развлекателната LED осветление индустрия.

Ние възнамеряваме да ви потопи в тази специална услуга, взема вдъхновение напред и да ви помогне да спечелите на кредита, което заслужавате.

Освен потребителски разтвор към продуктиинтеграция услуги също е съобразени направени за да ви служи в най-добрия начин. Всеки клиент има уникалност. Ние го забелязваме, уважавам го и го третират с пакет от персонализирани услуги, но на същия принцип: никога няма да ви липсва нещо.


Функции за интегриране на услуги

Революционна интеграция

Десетгодишен опит служи в развлечения LED индустрията ни позволява да знаете един важен факт: LED дисплей и осветление са тясно свързани, особено когато става въпрос за прилагане. Ще намерите вдъхновяващи и адаптивни светлинни елементи в 3Cinno осветление отдел; удобно, 3Cinno дисплей отдел ще ви снабди с едни и същи качество LED дисплей продукти. Нашите две дивизии LED работят заедно, за да ви служи във високи професионални стандарти.

Персонализиране

Персонализиране е един творчески начин да направите вашия осветление специални.

Ако вие сте прави компромис с несъвършенство на даден продукт;

Ако сте страстен за вземане на вашия осветление дизайн подобен никакъв друг;

Ако сте горди с вашата креативност и се надявам да доведе нови осветление промяна и вземете вдъхновение допълнително;

Ние сме тук, за да бъде вашата мечта фабрика. Една фабрика, която прави производството и промоция. Вие ще получите кредит заслужават за отваряне на цял нов пазар от новаторски идеи.

Проверка на качеството

Един от нашите методи за разработване на нови продукти е да се снабдяват от производители, ние знаем и партньори ние доверие, защото ние винаги държа очите отворени за нови елементи, както правите. Вие ще разгледа да нека да изпълнявате поръчки и направи проверка на качеството. Това не е само защото ние знаем производство факти тук в този пазар като на гърба на нашата страна, по-важното, то е защото партньорството между нас се основава на доверие.

ВИП услуги

Вие заслужавате нашата бяла ръкавица лечение. Каквото и обхвата на вашия проект може да бъде, там е непрекъсната подкрепа за вас, преди, по време и след продажба. Дори и ако нещо се обърка, то няма да продължи дълго.

Целият пакет да отида

Какво получавате от нас ще бъде пакет с решение. Където и да използвате комплекта, ние правим нещата да ви позволи да го използвате гладко.

Време съзнание

Няма такова нещо като време, никога не е и никога няма да бъде. Ние сме хора, време съзнание. Услуга за вас ще бъде бърз, чист и никога не пропуснете нещо.


Основна ценност

Ние не се страхуваме да се кои сме ние, защото ние сме смели да започне промяна и да вземе път по-малко пътували.

Ние не се колебайте да се направи това, което вярваме, че е страхотно, защото сме уверени, да предприемат по-нататъшни персонализиране и да направи разликата.

Ние не се чудя, ако това е идеалното време да започне, защото ние сме концентрирани да създаде иновативна интеграционна услуга, която ще спечели вашите аплодисменти.

Като интегрирана група 3Cinno се разраства, за да бъде вашият надежден партньор.


Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: 10е Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili града, Nanshan област, Шенжен, Китай Гуангдонг, Китай.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com