Навигация

Contact Us

3Cinno Group Co., Ltd

Добави: 10е, Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili града, Nanshan област, Шенжен, Китай Гуангдонг, Китай.

Тел: 0086-755-86707123

E-mail: inquiry@3cinno.com

Начало > Персонализиране

За нито едно шоу, или събитие или някакви развлечения място, която трябва цвят има голям шанс, че ще намерите Светотехническа продукция е най-несигурен и сложен част. Особено когато става въпрос за сложно начини да настроите и разглобяват и също връзка това прави главата ви замаяни.

Може да се каже, че тези осветление продукти са високи поддръжка и винаги донесе неприятности; но също така може да се каже това е точно те имат силата: гъвкавост. Като важна част от нашата интеграция услуга персонализиране ви позволява да се възползват от това.

Един мит за персонализацията...

Персонализиране може да е обезсърчително перспектива за много от вас, защото мислите, че отнема ужасно много време става чрез технически подробности и също значително разходите.

Но, това се случва само когато персонализиране се основава на липсата на опит и един грабеж.

Чрез заобикаляне на традиционните канали, предлагащи професионална техническа поддръжка и ангажиране с клиенти директно, ние сме в състояние да предоставят персонализиране услуга, която ще намерите невероятно.

Персонализиране служба акценти

-Изменение на продукти
Развлечения LED осветление елементи, достъпни на пазара може да дойде по-удобно за производство на осветление; но това няма да бъде винаги като че когато вашата осветление продукция има специална нужда. Факт е, няма две предавания са сходни и те вероятно очакват различни вкусове от дори един и същи елемент на осветление.

Персонализиране ви позволява да модифицирате готови осветителни продукти за специфично изискване. Можете да получите потребителски дължина, потребителски дифузор, потребителски водоустойчив методи или възможно повече потребителски решения. Ние вярваме, че дори една малка промяна на оригиналния продукт може да направи разликата.

 - Чисто нова концепция за осветление
Ако не можете да намерите елемент на подходящо осветление, които отговарят на вашата продукция сред толкова много съществуващите опции; Ако са вдъхновени от един от тях и произвеждат една съвсем нова идея за осветление; Ние сме тук, за да ви предложим алтернатива да я персонализирате.

Иновативна идея може да се прилага само за вашата конкретна продукция в началото. Но може да има шанс, че ще се отвори цял нов пазар заради него. След като това се случи, трябва да получите кредит, което заслужавате. Ние обещаваме, никога няма да ви липсва. Ние възнамеряваме да работим с вас и да премине през каквото е необходимо за законен процес. Ние ще предоставим Оригинална идея защита и установяване на партньорство на Mutual полза.

-Обичай осветление пакет с решение

Освен прилагането персонализиране за определени продукти, също предлагаме пакет за потребителско решение. Въз основа на нашия опит и разбиране на вашите нужди, ние ще се уверете, че всичко необходимо в един проект се погрижа за. От флаш дизайн или 3D проекция, за избор на продукти, на следпродажбено подкрепа интеграция услуги също е шивач, направени за да ви дам един цял пакет да отида.

Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: 10е Baiwang R&D Building1, 5158 Shahe W Rd, Xili града, Nanshan област, Шенжен, Китай Гуангдонг, Китай.
Tel: +86-755-86707123
Fax: Fax
E-mail: inquiry@3cinno.com